Fasole cremă și cartofi
Crema de fasole și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu cremă peste fasole, Fasole Verde Cremă, și Cremă de fasole Fava și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Gatiti fasolea conform instructiunilor pachetului.
Între timp, topiți untul într-o cratiță; se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Scurgeți cartofii și fasolea; așezați într-un castron de servire.
Adăugați sosul și amestecați pentru a acoperi.