Fasole amestecată cu vinetă Hoisin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea amestecată cu Vinaigreta Hoisin. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 128 calorii. Dacă aveți la îndemână ardei gras, garbanzos, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată mixtă cu vinaigretă Hoisin și pui Panko crocant, Somon La Grătar Hoisin Cu Vinetă Asiatică, și Friptură + salată de mazăre Wasabi cu vinetă Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea verde și tăiați capetele tulpinii; tăiați fasolea în lungimi de aproximativ 3 inci. Clătiți, tulpina și semințele de ardei gras; tăiați longitudinal în bucăți subțiri de aproximativ 3 inci lungime.
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați fasole verde și 3 linguri de apă; acoperiți și gătiți până când fasolea este verde aprins, 3 până la 4 minute.
Adăugați 1 linguriță de ulei de susan, ardei gras și usturoi; se amestecă până când piperul începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați garbanzos, fasole albă, ceapă verde și vinetă hoisin. Se amestecă până când garbanzos și fasolea albă sunt fierbinți, aproximativ 2 minute. Se amestecă restul de 2 lingurițe de ulei de susan.
Se toarnă într-un bol de servire și se presară coriandru.
Vinaigrette Hoisin. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți 1/3 cană de oțet de orez, 1 1/2 linguri de sos hoisin, 1 1/2 linguri de apă și 2 lingurițe de ghimbir proaspăt tocat până se omogenizează. Face aproximativ 1/2 cană.