Fasole albă Cajun cu orez

Fasole albă Cajun cu orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă Cajun cu orez. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4097 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați andouille ușoară, sare kosher și piper crăpat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Patty Pan Squash umplute cu fasole albă Cajun, Fasole albă Cajun și Kale peste grâu cremos, și Fasole roșie Cajun și orez.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Terras Gaudan O Rosal Albarino Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluind structura uimitoare și echilibrul în aciditate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista