Fasole Achiote Recado este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 321 calorii, 20g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de oregano mexican, semințe de chimen, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Pește La Grătar Cu Recado, Recado paran Escabeche din ' Yucat, și Ulei Achiote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți semințele de annatto, semințele de chimen, boabele de piper și cuișoarele într-o râșniță de cafea sau moară de condimente și măcinați până la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Adăugați ienibaharul, amestecați bine și dați deoparte. Într-o cratiță mare, sautați ceapa până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați cele două tipuri de ardei și usturoi și amestecați încă un minut. Măsurați 1 și 1/2 linguri de condiment și adăugați-l în oală. Gatiti, amestecand continuu, timp de 30 de secunde si apoi amestecati toate ingredientele ramase, cu exceptia sucului de lime. Acoperiți, întoarceți focul la cea mai mică setare și gătiți timp de aproximativ o oră și jumătate. Verificați și amestecați periodic (la fiecare 15 minute sau cam așa ceva), asigurându-vă că fasolea nu se lipeste și că există suficient lichid în oală; dacă nu, adăugați puțină apă. Până la sfârșitul gătitului, fasolea ar trebui să fie umedă, dar totuși suficient de groasă pentru a sta pe o tortilla fără a fugi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Sezonul Goya
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se ia de pe foc și chiar înainte de servire se adaugă o stoarcere de suc proaspăt de lămâie și sare suplimentară sau piper roșu după gust.