Farmstand Ravioli cu dovlecei

Farmstand Ravioli cu dovlecei
Ravioli Farmstand cu dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ravioli cu brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli De Dovlecei, Ravioli cu dovlecei prăjiți, și Ravioli Carne De Vită Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Gatiti ravioli in cratita mare conform indicatiilor de pe pachet, omitand sarea. Între timp, periați dovleceii și ceapa uniform cu 2 lingurițe. ulei; se presara cu 2 linguri. brânză. Grătar 5 min. pe fiecare parte sau până la crocant-licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
RavioliRavioli
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți din grătar; tăiați în bucăți de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scurgeți ravioli; deoparte. Gatiti si amestecati usturoiul in uleiul ramas in aceeasi cratita la foc mediu 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați roșiile; se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați ravioli; amestecați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
7
Adăugați legume la grătar; se amestecă ușor. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista