Farfurie Cu Varză Etiopiană
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Mâncarea de varză etiopiană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 368 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de varză, cartofi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Doro Wot (Mâncare Națională De Pui Etiopiană), Varză Etiopiană, și Garnitură De Varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti morcovii si ceapa in uleiul incins aproximativ 5 minute. Se amestecă sarea, piperul, chimenul, turmericul și varza și se fierbe încă 15 până la 20 de minute.
Adăugați cartofii; acoperi. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt moi, 20 până la 30 de minute.