Farfurie Cu Varză Etiopiană

Farfurie Cu Varză Etiopiană
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Mâncarea de varză etiopiană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 368 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de varză, cartofi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Doro Wot (Mâncare Națională De Pui Etiopiană), Varză Etiopiană, și Garnitură De Varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti morcovii si ceapa in uleiul incins aproximativ 5 minute. Se amestecă sarea, piperul, chimenul, turmericul și varza și se fierbe încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TurmericTurmeric
VarzăVarză
MorcovMorcov
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartofii; acoperi. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt moi, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista