Farfalle cu varză Savoy, Pancetta și Mozzarella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle cu varză Savoy, Pancettan și Mozzarellan. Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci de pin, parmezan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Reginetti cu varză Savoy și Pancetta, Reginetti cu varză Savoy și Pancetta, și Mazăre, Pancetta și Farfalle de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Transferați pancetta pe o tăietură și tocați grosier. Se strecoară grăsimea printr-o sită fină; ștergeți tigaia și turnați grăsimea înapoi.
Adăugați nucile de pin în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați nucile pe o farfurie.
Adăugați cimbru și usturoi în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați varza și aruncați pentru a acoperi cu grăsime. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați apa și parmezanul, acoperiți și gătiți până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți farfalle în apă clocotită cu sare până la al dente.
Scurgeți pastele și agitați-le uscate, apoi readuceți-le în oală.
Adăugați varza, mozzarella, pancetta, nucile de pin și restul de 3 linguri de ulei de măsline și aruncați până când brânza este ușor topită. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron și serviți.