Farfalle cu mazăre și Pancetta
Farfalle cu mazăre și Pancetta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1108 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți acompaniament: parmigiano-reggiano, șalotă, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare includ Mazăre, Pancetta și Farfalle de lămâie, Farfalle cu pui, sparanghel și pancetta, și Farfalle cu varză Savoy, Pancettan și Mozzarella.
Instrucțiuni
Scoateți mazărea proaspătă dacă utilizați. Tăiați în diagonală vârfurile de zahăr și / sau mazărea de zăpadă în treimi. Se toacă fin pancetta și șalota separat.
Umpleți o oală de paste de 6 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere pentru mazăre și paste. Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Gatiti mazarea proaspata sau congelata in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 2 minute, si cu o lingura cu fante transferati in apa cu gheata pentru a opri gatitul. Gatiti zaharul si / sau mazarea de zapada in apa clocotita pana cand este crocant-fraged, aproximativ 2 minute, si cu lingura cu fante transferati in apa cu gheata. Rezervați apă în oală la foc mic, acoperită.
Scurgeți mazărea într-o strecurătoare și transferați într-un bol.
Într-o tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți pancetta în ulei, amestecând, până când maro auriu și marginile sunt clare, aproximativ 10 minute. Se amestecă șalotele și se gătește, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Întoarceți apa în oală la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand al dente si se toarna si rezervati 1 cana de apa pentru paste.
Scurgeți pastele în strecurătoare și adăugați la amestecul de pancetta cu mazăre, 1/4 cană de apă rezervată pentru paste și sare și piper după gust.
Încălziți amestecul la foc mic, aruncând ușor (și adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar, dacă amestecul devine uscat), până când se încălzește.
Serviți pastele cu Parmigiano-Reggiano.