Farfalle cu mazăre și Pancetta

Farfalle cu mazăre și Pancetta
Farfalle cu mazăre și Pancetta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1108 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți acompaniament: parmigiano-reggiano, șalotă, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare includ Mazăre, Pancetta și Farfalle de lămâie, Farfalle cu pui, sparanghel și pancetta, și Farfalle cu varză Savoy, Pancettan și Mozzarella.

Instrucțiuni

1
Scoateți mazărea proaspătă dacă utilizați. Tăiați în diagonală vârfurile de zahăr și / sau mazărea de zăpadă în treimi. Se toacă fin pancetta și șalota separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ZahărZahăr
2
Umpleți o oală de paste de 6 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere pentru mazăre și paste. Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
MazăreMazăre
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Gatiti mazarea proaspata sau congelata in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 2 minute, si cu o lingura cu fante transferati in apa cu gheata pentru a opri gatitul. Gatiti zaharul si / sau mazarea de zapada in apa clocotita pana cand este crocant-fraged, aproximativ 2 minute, si cu lingura cu fante transferati in apa cu gheata. Rezervați apă în oală la foc mic, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
ZahărZahăr
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți mazărea într-o strecurătoare și transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Într-o tigaie adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți pancetta în ulei, amestecând, până când maro auriu și marginile sunt clare, aproximativ 10 minute. Se amestecă șalotele și se gătește, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți apa în oală la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand al dente si se toarna si rezervati 1 cana de apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți pastele în strecurătoare și adăugați la amestecul de pancetta cu mazăre, 1/4 cană de apă rezervată pentru paste și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PastePaste
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Încălziți amestecul la foc mic, aruncând ușor (și adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar, dacă amestecul devine uscat), până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Serviți pastele cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista