Fantome De Halloween

Fantome De Halloween
Fantomele de Halloween ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 24. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este îmbunătățit. Rețete similare sunt Băutură de Halloween mai înfricoșătoare: cocktail de Halloween Eyeball Highball, Halloween Martini: Globul Ocular Highball Halloween Cocktail, și Halloween.

Instrucțiuni

1
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți la cuptor cu microunde timp de 1 minut; se amestecă. Continuați încălzirea la minim de mai multe ori, câte 30 de secunde, amestecând după fiecare dată, până când ciocolata albă este caldă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Folosiți 2 furculițe pentru a înmuia fursecurile în ciocolată albă; setați fursecurile pe foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Așezați 2 chipsuri de ciocolată în miniatură pe un capăt al fiecărui cookie pentru ochi; puneți cookie-urile deoparte până când acoperirea s-a întărit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista