Falduri De Pita Grecești
Rețeta faldurile grecești de Pita grecești ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, iaurt natural, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pliurile De Pita De Pui Grecesc Cu Aragaz Lent, Greacă Pita, și Pizza Grecească Pita.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată, ceapă, usturoi, oregano și 1/4 linguriță de sare la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine.
Scurgere. Se amestecă măslinele.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună castraveți, roșii, iaurt, mărar și restul de 1/4 linguriță sare.
Pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire, lingurați 1/4 din amestecul de carne de vită pe jumătate din fiecare pita. Acoperiți fiecare cu amestec de iaurt; îndoiți cealaltă jumătate de pita peste umplutură.
Se servește cu amestecul de iaurt rămas.