Falafel tabbouleh cu iaurt de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete middl eastern, așa că încercați Falafel tabbouleh cu iaurt de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 190g de grăsime, și un total de 3431 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,88 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați falafel gata preparat, castraveți, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Chiftele falafel de curcan cu sos de iaurt cu lămâie, Falafel de năut cu spanac cu sos de iaurt cu lămâie, și Falafel cu salată de Tabbouleh de cuscus sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti falafelele conform instructiunilor ambalajului si fierbeti ibricul. Răsturnați cuscusul într-un castron mare, turnați peste 325 ml apă clocotită, acoperiți, apoi lăsați să stea timp de 5 minute până când toată apa este absorbită.
Puneți cuscusul cu o furculiță, apoi amestecați prin coaja de lămâie, sucul de la 1 lămâie, uleiul de măsline, ceapa de primăvară, castravetele, menta și trei sferturi din pătrunjel cu o mulțime de condimente. Sfat pe un platou mare.
Amestecați sucul de lămâie rămas și pătrunjelul în iaurt, apoi lingurați într-un castron mic. Împrăștiați falafelul fierbinte peste salata de cuscus, apoi serviți sosul de iaurt alături.