Falafel tabbouleh cu iaurt de lămâie

Falafel tabbouleh cu iaurt de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete middl eastern, așa că încercați Falafel tabbouleh cu iaurt de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 190g de grăsime, și un total de 3431 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,88 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați falafel gata preparat, castraveți, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Chiftele falafel de curcan cu sos de iaurt cu lămâie, Falafel de năut cu spanac cu sos de iaurt cu lămâie, și Falafel cu salată de Tabbouleh de cuscus sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti falafelele conform instructiunilor ambalajului si fierbeti ibricul. Răsturnați cuscusul într-un castron mare, turnați peste 325 ml apă clocotită, acoperiți, apoi lăsați să stea timp de 5 minute până când toată apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți cuscusul cu o furculiță, apoi amestecați prin coaja de lămâie, sucul de la 1 lămâie, uleiul de măsline, ceapa de primăvară, castravetele, menta și trei sferturi din pătrunjel cu o mulțime de condimente. Sfat pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Amestecați sucul de lămâie rămas și pătrunjelul în iaurt, apoi lingurați într-un castron mic. Împrăștiați falafelul fierbinte peste salata de cuscus, apoi serviți sosul de iaurt alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista