Rețeta Fajitas de vită la grătar ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 802 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, tortilla de făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fajitas De Vită La Grătar, Rețetă Fajitas De Vită Și Piper La Grătar, și Cele Mai Bune Fajitas De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele de frecare a condimentelor din sud - vest, se acoperă carnea de vită cu frecarea - frecând-o bine pe ambele părți-și se lasă deoparte. (Sau la frigider pentru câteva ore.).Curățați și tăiați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Scoateți semințele din ardei și feliați.Gatiti feliile de ardei si ceapa in ulei de masline (se recomanda tigaia din fonta) pana se ofilesc usor.Grătiți carnea de vită peste flacără medie (sau tigaie din fontă pe plită), răsturnând la jumătatea timpului de gătit, până la coacerea dorită. De obicei durează aproximativ 7-10 minute pentru mediu rar.grătarele / timpii de gătit variază.Încălziți tortilele încălzind pe grătar sau într-o tigaie uscată pe aragaz.După ce lăsați carnea de vită să se odihnească aproximativ 5 minute, feliați-o peste Bob în felii de aproximativ jumătate de inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește cu tortilele calde, ardeiul și ceapa, salsa și smântâna pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.