Fajitas De Pui
Fajitas de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 367 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, sare și piper kosher, piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați La Mansion ' s Chicken Fajitas – Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă a marinadei de pui, și Fajitas de Carne (friptură Fajitas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Amestecați pudra de chili, 1/2 linguriță de chimen și 1/4 linguriță fiecare sare și piper și frecați pieptul de pui.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți, întorcându-vă, până la aur, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt, rezervând tigaia și coaceți până când tocmai ați fiert, 8 până la 10 minute.
Transferați la o placă de tăiere pentru a vă odihni, 5 minute. Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaia rezervată la foc mediu.
Adăugați ardeii grași, ceapa, usturoiul și restul de 1/4 linguriță de chimen și gătiți, amestecând, până când legumele se rumenesc ușor, 8 minute. Se amestecă coaja de var și 2 linguri de apă. Se condimentează cu sare. Înfășurați tortilele în folie de aluminiu și încălziți-le în cuptor, 5 minute, apoi împărțiți între plăci. Feliați puiul. Topim tortilele cu puiul, amestecul de ardei gras, pico de gallo și brânza.
Se servește cu pene de var.
Fotografie de Christopher Testani