Escarole & Fasole Saut 8

Escarole & Fasole Saut 8
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Escarole & Bean saut saut ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 110 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Escarole și supă de fasole, Escarole și supă de fasole albă, și Supă de fasole albă și Escarole.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Adăugați treptat escarole și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați apă; acoperi. Gatiti timp de 30 de secunde si descoperiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea și fasolea. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
SareSare
4
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista