Escargot și Pollock peste taitei de spanac

Escargot și Pollock peste taitei de spanac
Escargot și Pollock peste fidea de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 709 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, paste spaghete cu spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Pollock La Cuptor, Pollock Prăjit Picant, și File de Pollock pane pentru 2.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Se scurge, se amestecă o lingură de unt și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Așezați fileurile de pollock în tigaie și gătiți până la auriu pe fiecare parte, aproximativ 5 minute. Când fileurile încep să se facă, rupeți-le în bucăți cu o furculiță sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De PollockFileuri De Pollock
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Adăugați untul rămas în tigaie și amestecați escargotul. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 4 minute. Escargot gătește repede ca creveții, așa că ai grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscargotEscargot
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se ia de pe foc și se condimentează cu pătrunjel, oregano și busuioc. Se acoperă cu o stropire de brânză parmezană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista