Escargot și Pollock peste taitei de spanac
Escargot și Pollock peste fidea de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 709 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, paste spaghete cu spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Pollock La Cuptor, Pollock Prăjit Picant, și File de Pollock pane pentru 2.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Se scurge, se amestecă o lingură de unt și se lasă deoparte.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Așezați fileurile de pollock în tigaie și gătiți până la auriu pe fiecare parte, aproximativ 5 minute. Când fileurile încep să se facă, rupeți-le în bucăți cu o furculiță sau o spatulă.
Adăugați untul rămas în tigaie și amestecați escargotul. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 4 minute. Escargot gătește repede ca creveții, așa că ai grijă.
Se ia de pe foc și se condimentează cu pătrunjel, oregano și busuioc. Se acoperă cu o stropire de brânză parmezană.