Ușor Escargots usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, smântână, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Escargot, Escargots Aux Champignons, și Escargots A La Bourguignonne.
Instrucțiuni
1
Așezați escargotele într-un castron mic și acoperiți cu apă rece; deoparte timp de 5 minute. Acest lucru va ajuta la eliminarea aromei conservate pe care o pot avea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scurgeți apa din escargot și uscați-o cu un prosop de hârtie. Topiți untul cu usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați escargoturile și capacele de ciuperci; gătiți și amestecați până când capacele de ciuperci încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Bateți împreună vinul, smântâna, făina, piperul și tarhonul într-un bol mic până când făina nu mai este cocoloasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă acest lucru în tigaie și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia de pe foc și folosiți o lingură pentru a așeza ciupercile cu capul în jos în vasul de copt pregătit. Puneți un escargot în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Escargot
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă sosul rămas peste capacele de ciuperci și în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Presărați parmezan rasîn partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când parmezanul s-a rumenit, 10 până la 15 minute.