Escargot Ușor De Usturoi
Ușor Escargots usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, smântână, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Escargot, Escargots Aux Champignons, și Escargots A La Bourguignonne.
Instrucțiuni
Așezați escargotele într-un castron mic și acoperiți cu apă rece; deoparte timp de 5 minute. Acest lucru va ajuta la eliminarea aromei conservate pe care o pot avea.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inch.
Scurgeți apa din escargot și uscați-o cu un prosop de hârtie. Topiți untul cu usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați escargoturile și capacele de ciuperci; gătiți și amestecați până când capacele de ciuperci încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Bateți împreună vinul, smântâna, făina, piperul și tarhonul într-un bol mic până când făina nu mai este cocoloasă.
Se toarnă acest lucru în tigaie și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și folosiți o lingură pentru a așeza ciupercile cu capul în jos în vasul de copt pregătit. Puneți un escargot în fiecare capac de ciuperci.
Se toarnă sosul rămas peste capacele de ciuperci și în vasul de copt.
Presărați parmezan rasîn partea de sus.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când parmezanul s-a rumenit, 10 până la 15 minute.