Endive cu pere caramelizate și brânză albastră
Endive cu pere caramelizate și brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 68 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de andive belgiene, zahăr, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Încercați Bărci Endive cu pere, brânză albastră și nuci, Quiche de brânză albastră cu pere caramelizate, și Mere și brânză albastră pe andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pere și zahăr în tigaie; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Mișto.
Puneți amestecul de pere, brânza albastră, nucile și sarea într-un bol; amestecați ușor pentru a combina. Lingurați aproximativ 1 1/2 linguri amestec de pere în fiecare frunză de andive. Aranjați frunzele pe un platou; presărați uniform cu pătrunjel.