Enchiladas de vită cu sos roșu picant este o rețetă mexicană care servește 4. Pentru 3,41 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 806 calorii, 45g de proteine, și 48G de grăsime. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 72 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, tortilla de făină, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Enchiladas de vită și brânză cu sos roșu de casă, Enchiladas roșii cu carne de vită, și Enchiladas Picante De Vită.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul roșu picant, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați 1/2 cană de ceapă până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă 4 lingurițe de usturoi și se gătește și se amestecă până se parfumează, încă 3 până la 5 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea usturoiului. Se amestecă oregano, 3 1/2 lingurițe de pudră de chili, busuioc, sare și piper negru, 1 linguriță de chimen, coriandru uscat, salsa, sos de roșii, pastă de roșii și bulion de pui până când sosul este combinat lin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cilantro Uscat
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând des, până când aromele s-au amestecat și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
În timp ce sosul roșu picant fierbe, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când carnea se rumeneste uniform. Rupeți carnea în bucăți pe măsură ce se gătește și scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Sos Roșu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă 3/4 cană de ceapă, 1 lingură de usturoi, 1/2 linguriță de pudră de chili și 1/2 linguriță de chimen în carne și se gătește și se amestecă până când ceapa se înmoaie și amestecul de carne este parfumat cu condimente, încă 5 până la 10 minute. Se amestecă sosul enchilada și bulionul de vită; se fierbe încă 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de amestec de brânză mexicană și se lasă brânza să se topească în sosul de carne. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de carne încă 30 de minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pulverizați ambele părți ale fiecărei tortilla cu spray de gătit, stivuiți tortilla cu o bucată de folie de aluminiu între fiecare tortilla și înfășurați stiva cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Introduceți tortilla în cuptorul preîncălzit pentru a se încălzi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos roșu picant pe fundul vasului de copt pregătit. Umpleți fiecare tortilla cu sosul de carne, rezervând aproximativ 1/2 cană din sosul de carne; rotiți tortilele în enchiladas și aranjați în vasul de copt, cusați părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Se toarnă sosul roșu picant rămas peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
10
Se presară cu 1/2 cană rezervată de amestec de carne și se acoperă cu restul de 2 căni de amestec de brânză mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mexicană
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Coaceți până când toppingul de brânză se rumeneste și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor și presărați coriandru pentru a servi.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Enchilada. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.