Enchiladas de vită cu sos roșu picant

Enchiladas de vită cu sos roșu picant
Enchiladas de vită cu sos roșu picant este o rețetă mexicană care servește 4. Pentru 3,41 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 806 calorii, 45g de proteine, și 48G de grăsime. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 72 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, tortilla de făină, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Enchiladas de vită și brânză cu sos roșu de casă, Enchiladas roșii cu carne de vită, și Enchiladas Picante De Vită.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul roșu picant, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați 1/2 cană de ceapă până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă 4 lingurițe de usturoi și se gătește și se amestecă până se parfumează, încă 3 până la 5 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea usturoiului. Se amestecă oregano, 3 1/2 lingurițe de pudră de chili, busuioc, sare și piper negru, 1 linguriță de chimen, coriandru uscat, salsa, sos de roșii, pastă de roșii și bulion de pui până când sosul este combinat lin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cilantro UscatCilantro Uscat
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând des, până când aromele s-au amestecat și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
În timp ce sosul roșu picant fierbe, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când carnea se rumeneste uniform. Rupeți carnea în bucăți pe măsură ce se gătește și scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Sos RoșuSos Roșu
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă 3/4 cană de ceapă, 1 lingură de usturoi, 1/2 linguriță de pudră de chili și 1/2 linguriță de chimen în carne și se gătește și se amestecă până când ceapa se înmoaie și amestecul de carne este parfumat cu condimente, încă 5 până la 10 minute. Se amestecă sosul enchilada și bulionul de vită; se fierbe încă 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de amestec de brânză mexicană și se lasă brânza să se topească în sosul de carne. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de carne încă 30 de minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pulverizați ambele părți ale fiecărei tortilla cu spray de gătit, stivuiți tortilla cu o bucată de folie de aluminiu între fiecare tortilla și înfășurați stiva cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Introduceți tortilla în cuptorul preîncălzit pentru a se încălzi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos roșu picant pe fundul vasului de copt pregătit. Umpleți fiecare tortilla cu sosul de carne, rezervând aproximativ 1/2 cană din sosul de carne; rotiți tortilele în enchiladas și aranjați în vasul de copt, cusați părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se toarnă sosul roșu picant rămas peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos RoșuSos Roșu
10
Se presară cu 1/2 cană rezervată de amestec de carne și se acoperă cu restul de 2 căni de amestec de brânză mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MexicanăBrânză Mexicană
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
11
Coaceți până când toppingul de brânză se rumeneste și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor și presărați coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături170ardei habenero1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă1cp. legume (de exemplu, spanac)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire4cp. legume (de exemplu, spanac)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutcilantro uscatcilantro uscat86-inchTortilla de făină (6 inch) Tortilla de făină (6 inch)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat1parmezan rasdressing lamaie piperdressing lamaie piper4cp. legume (de exemplu, spanac)dressing lamaie piperdressing lamaie piper454ardei habenero(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)1cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilamestec de brânză în stil mexican mărunțitamestec de brânză în stil mexican mărunțit4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilamestec de brânză în stil mexican mărunțitamestec de brânză în stil mexican mărunțit1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de enchilada roșu pregătitsos de enchilada roșu pregătit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalsa preparatăsalsa preparată0cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala170ardei habeneroPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Enchilada. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista