Enchiladas de fasole neagră și brânză
Enchiladas de fasole neagră și brânză este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 647 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, chimen măcinat, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Enchiladas De Fasole Neagră Cu Brânză Chili, Enchiladas de fasole neagră și brânză cu sos Ranchero, și Enchiladas de pui și fasole neagră cu brânză Gooey Jack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și chimenul; gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda. Se amestecă fasolea.
Așezați aproximativ 3 linguri de amestec de fasole în centrul fiecărei tortilla caldă. Completați fiecare cu 1/4 cană de brânză Monterey Jack.
Rulați bine; așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Puneți sosul enchilada peste tortilla. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; acoperiți vasul de copt cu folie, pulverizat cu partea în jos.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când se încălzește bine.
Se presară cu brânză Cheddar.
Serviți enchiladas cu salsa.