Enchiladas de curcan cu smântână
Rețeta enchiladas de curcan cu smântână ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 610 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, salsa medie, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Smântână Enchiladas, Smântână Enchiladas, și Enchiladas De Vită Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați curcanul, smântâna, 2 căni de brânză mărunțită și sarea.
Încălziți uleiul într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mic. Înmuiați tortilele, pe rând, în uleiul fierbinte doar până se limpezesc, aproximativ 5 secunde.
Umpleți tortilele în mod egal cu amestecul de curcan, înfășurați - le și aranjați una lângă alta, cusătură în jos, într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Se toarnă salsa uniform deasupra.
Coaceți într-un cuptor de 350 până se încălzește, aproximativ 20 de minute. Dacă doriți, presărați mai multă brânză mărunțită peste enchiladas fierbinți înainte de servire.