Empanadas Cu Ciocolată-Banană
Reteta de ciocolata-Bananan Empanadas ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 2 ore și 40 de minute. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 29 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Încercați Bananan Empanadas, Bananan Empanadas de Ninfa, și Banana-Fasole Neagră Empa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bananele, zahărul și scorțișoara împreună într-un bol de amestecare până când sunt cremoase, dar nu complet netede, ar trebui să aveți în continuare bucăți de bucăți de banane. Lingurați o lingură generoasă de umplutură de banane pe cercurile de patiserie empanada și lipiți o bucată de ciocolată deasupra. Formați și coaceți empanadele conform instrucțiunilor din rețetă. Praf cu zahăr cofetari și servi fierbinte.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, masa harina, praful de copt și sarea. Se amestecă untul topit. Adăugați treptat 1/2 cană la 3/4 cană de apă, lucrând-o cu mâinile pentru a încorpora; aluatul trebuie să fie ușor de manevrat și să nu fie lipicios. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Făinați ușor știftul și blatul. Împărțiți aluatul în 1/2, astfel încât va fi mai ușor să lucrați și să-l rulați la o grosime de 1/8 inci. Folosind un tăietor de biscuiți sau biscuiți de 4 inci, tăiați 10 cercuri de aluat; repetați cu celălalt 1/
Lingurați 2 linguri generoase de umplutură în centrul fiecărui cerc de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inci.
Ungeți marginile cu spălarea ouălor și apoi pliați aluatul în 1/2 pentru a închide umplutura și a forma un semicerc. Sigilați bine marginile prin sertizarea cu dinții unei furci. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de coacere.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați empanadele pe o foaie de copt cu unt și periați blaturile cu o spălare suplimentară a ouălor. Folosind o furculiță, înțepați câteva găuri în partea de sus a empanadelor pentru ca aburul să scape.
Coaceți timp de 30 de minute, până când patiseria se rumeneste.