Eglefin Simplu Fript
Eglefinul simplu fript necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 38g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de pudră de ceapă, sare, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare sunt File De Eglefin Fript, Cod Simplu Copt (Sau Eglefin), și Friptură simplă de flanc fript cu ulei de plante.
Instrucțiuni
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit.
Aranjați fileurile de eglefin pe foaia de copt pregătită.
Se amestecă praful de ceapă, boia de ardei, praful de usturoi, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne într-un castron mic; presărați condimente peste eglefin. Dot eglefin cu bucăți de unt.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță, 6 până la 8 minute.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefinul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.