Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul cu slănină și ceapă. Această rețetă servește 4 și costă 6,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 575 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmet condimentat, suc de lămâie, file de eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bacon Și Eglefin Acoperit Cu Roșii, Bacon Burgers w / Bacon-ceapă balsamică caramelizată, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare.
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.