Eglefin Afumat, Praz Și Pudră De Fasole Cu Unt Fără Lactate
Lapte gratuit afumat eglefin, praz & unt fasole Chowder ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 638 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, coajă de lămâie, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Praz Și Pudră De Eglefin Afumată, Risotto de eglefin afumat și praz, și Pudră de eglefin afumată.
Eglefinul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.