Dziriat (Tarte Algeriene Cu Migdale)

Dziriat (Tarte Algeriene Cu Migdale)
Dziriat (Algerian Almond Tarts) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 40 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 283 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă de flori portocalii, pudră de vanilie, sirop de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Makrout a Louz-prăjituri de migdale algeriene, Diane migdale Tarte, și Tarte Cu Migdale De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pregătiți migdalele cu o zi înainte. Aduceți 6 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Se ia de pe foc și se adaugă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3
Lăsați migdalele să se înmoaie în apă timp de aproximativ 5 minute, apoi scurgeți și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Întindeți migdalele pe foi de copt și coaceți la 200 grade F(95 grade C) până când sunt complet uscate și prăjite. Acest lucru durează câteva ore și trebuie pregătit înainte. Aveți grijă să nu ardeți nucile, deoarece acest lucru va da un gust amar umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Combinați 1 cană de zahăr și 1 cană de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați 1 linguriță suc de lămâie, reduceți focul la minim și lăsați-l să fiarbă până la sirop, aproximativ 30 până la 40 de minute. Se amestecă în apă floare de portocal, și se îndepărtează de la căldură. Puneți siropul de zahăr deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Elixir GElixir G
7
Combinați făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o gaură în centru și turnați ulei, ou, 1/2 linguriță suc de lămâie și 1 lingură apă de floare de portocal în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se amestecă cu degetele până când aluatul seamănă cu firimituri grosiere. Se presară treptat cu apă caldă în timp ce se amestecă până când aluatul devine moale și flexibil. Împărțiți în 4 porțiuni egale. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Într-un robot de bucătărie, măcinați fin migdalele. Măsurați 3 căni de migdale măcinate fin într-un bol de amestecare și amestecați împreună cu 1 cană de zahăr, praf de copt, praf de vanilie, coajă de lămâie și 2 linguri de apă cu flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Praf De VaniliePraf De Vanilie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
10
Se amestecă trei ouă pe rând, amestecând constant; amestecați până obțineți un amestec lipicios, asemănător pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Presărați amidon de porumb pe suprafața de rulare pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
12
Rulați fiecare porție de aluat foarte subțire, de la 1 la 2 milimetri (1/16 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Tăiați aluatul rulat în cercuri de aproximativ 10 centimetri (4 inci) în diametru fiecare. Ștergeți ușor suprafața fiecărui cerc cu amidon de porumb și potriviți-vă într-o matriță de tartă, cu partea de amidon de porumb în jos pentru a preveni lipirea. Apăsați ușor aluatul pe părțile laterale și pe fundul matriței și tăiați aluatul suplimentar din jurul jantei. Umpleți trei sferturi din fiecare matriță cu umplutura de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Coaceți pe raftul superior la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când suprafața tartei este aurie și aluatul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Scoateți torturile din matrițe imediat ce ies din cuptor. Înmuiați fiecare tartă în siropul de zahăr cât este încă fierbinte. Lipiți o piuliță de pin în mijlocul fiecărei tarte pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții40
Scor De Sănătate12
Revista