Dump Tort I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Dump Cake I. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână nuci, ananas, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Dump Cake: ușor Potluck favorit cu amestec de tort și fructe de padure congelate, Dump Tort, și Dump Tort.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 9x13 inch amestecați cireșele și ananasul.
Presărați amestecul de tort uscat peste ananas, iar amestecul de cireșe se amestecă până se combină. Apoi presărați nuci deasupra.
Stropiți blatul cu unt topit sau margarină.
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 sau 40 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon