Dulce De Leche Pie
Placinta Dulce de Leche ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 821 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de banane, smântână grea, firimituri de cracare graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce De Leche, și Dulce de Leche Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de cracker graham și zahărul brun.
Se strecoară în unt și se amestecă cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite uniform.Apăsați amestecul uniform pe fund și aproximativ la jumătatea părților laterale ale unui vas de plăcintă de 9 inci.
Coaceți timp de 6 până la 8 minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de umplere.
Pentru umplere: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Turnați laptele condensat îndulcit într-un vas de copt superficial. Acoperiți tigaia perfect cu folie de aluminiu. Setați vasul superficial într-o tigaie mai mare și adăugați apă fierbinte până ajunge la jumătatea părții laterale a vasului de copt.
Coaceți până la o culoare caramel închis,1 până la 1 1/2 ore. Verificați ocazional pentru a adăuga mai multă apă în tigaie, după cum este necesar.Laptele condensat va transforma o culoare frumoasă de caramel maro. Scoateți cu grijă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Îndepărtați orice bulgări până se omogenizează și umpleți crusta de plăcintă pregătită. Feliați bananele și aranjați-le deasupra caramelului dulce de leche.
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru tel (sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer portabil), bateți crema la viteză medie până când începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți până când crema deține vârfuri moi frumoase. La frigider până este gata de servit.
Încingeți ciocolata deasupra frișcii chiar înainte de servire.