Duck Purloo

Duck Purloo
Duck Purloo este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 5,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 608 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână kielbasa, ciuperci shiitake, jumătăți de piept de rață moulard și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas.

Instrucțiuni

1
Puneți sânii de rață, cu pielea în sus, într-o oală grea de 6 până la 8 litri și adăugați bulion. Aduceți doar la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când este foarte fraged când este străpuns cu o furculiță, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați rața într-un castron cu o lingură cu fante, apoi, când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați pielea și tocați carnea cu 2 furculițe. Îndepărtați și aruncați grăsimea din bulion și întoarceți rața mărunțită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce rață gătește, sfărâmați cârnații de mic dejun într-o tigaie adâncă de 12 inci și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Mic DejunCârnați De Mic Dejun
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați kielbasa, 1/4 linguriță de piper și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Îndepărtați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
KielbasaKielbasa
PiperPiper
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras în amestecul de cârnați și creșteți căldura la mare, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
6
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Transferați amestecul de cârnați într-un castron mare. Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește, acoperit, până când rața este terminată de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întoarceți amestecul de cârnați în oală cu carne de rață și adăugați restul de 1/4 linguriță de piper, habanero chile și sare. Se amestecă orezul și se aduce lichidul la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și umed, dar nu umed, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
CârnațiCârnați
PiperPiper
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 15 minute. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
10
* Disponibil la dartagnan.com.
1
Duck purloo poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit complet, apoi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista