Duck Confit Sliders, stilul Banh-Mi este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 828 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți scorțișoară măcinată, grăsime de rață redată din rață, frunze de coriandru proaspăt culese și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Duck Confit Sliders, Ce Este Confitul De Rață, și Rață Confit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentează ambele părți ale raței cu sarea, zahărul, coriandrul, ardeiul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Poate Dieta Sifon
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lemn Dulce Galben și Verde
Rață întreagă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați boabele de piper și rața condimentată în grăsimea topită, asigurându-vă că rața este scufundată. Acoperiți tigaia cu folie și puneți-o și gătiți timp de aproximativ 4 până la 6 ore, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați o oală medie la foc mediu și adăugați zahărul, șalotul, usturoiul, jalapeno, frunza de dafin, sarea, semințele de coriandru, boabele de piper, oțetul de vin alb și apa. Aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Semințe întregi De Coriandru
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați morcovii și aduceți înapoi la foc mic. Se lasă să fiarbă până când morcovii sunt al dente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
7
Bateți gălbenușurile de ou, usturoiul și sucul de lămâie împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
Soiuri De Ciuperci
1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Bateți 1/3 până la 1/2 cană grăsime lichidă de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Adăugați coaja de var și condimentați cu sos fierbinte și sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Scoateți rața din cuptor. Îndepărtați cu grijă din grăsime și așezați pielea în jos pe o tigaie din fontă la foc mare pentru a rumeni grăsimea, aproximativ 2 minute. Strângeți grăsimea și reutilizați-o de câteva ori, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți rața din tigaie și tăiați-o cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Feliați rulourile glisorului în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
13
Așezați o parte din morcovii murați pe fundul chiflei. Topiți morcovii cu o parte din rața mărunțită. Lingurați o parte din frunzele de aioli și cilantro deasupra și acoperiți cu capacele glisorului și frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor