Dovlecei umpluți cu șuncă și ciuperci

Dovlecei umpluți cu șuncă și ciuperci
Dovlecelul umplut cu șuncă și ciuperci este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, șuncă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciuperci umplute cu conopidă și dovlecei, Ciuperci umplute-umplute cu șuncă și cremă de brânză, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați, Ciuperci Și Salvie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți dovleceii: Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Spălați și frecați dovleceii; împărțiți fiecare pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele și pulpa, lăsând coji de aproximativ 1/3-inch până la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aburiti jumatatile de dovlecel: aburiti jumatatile de dovlecel pana aproape fragede, aproximativ 8-12 minute, in functie de marimea dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Rețineți că pentru un dovlecel jumbo, va trebui să fiți puțin creativ cu aburirea, deoarece jumătățile nu se vor potrivi într-un abur normal. Am aburit - o pe a mea într-un braconier de pește. Puteți pune un dovlecel mare pe un raft într-o tigaie de prăjire peste jumătate de centimetru de apă clocotită, acoperiți-l cu folie de aluminiu și gătiți-l într-un cuptor fierbinte până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Saut ceapa, ciupercile, adaugati sunca, patrunjelul: in timp ce dovlecelul este la abur, topiti 3 linguri de unt intr-o tigaie mare saut, adaugati ceapa tocata si ciupercile feliate, saut pana se inmoaie. Se amestecă șunca, pătrunjelul, sosul Worcestershire. Condimentează după gust cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Umpleți jumătățile de dovlecei: îngrămădiți umplutura în coji de dovlecei bine scurse. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6
Se amestecă pesmetul și brânza rasă împreună și se presară peste dovleceii umpluți. Topiți 1 lingură de unt și picurați peste pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Așezați bărcile de dovlecel într-o tigaie unsă; coaceți la 350 km f până se prăjesc deasupra și se încălzesc, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista