Dovlecei Tineri Umpluți
Dovleceii tineri umpluți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 292 calorii. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cap de la magazin și ridica roșii romi, ou, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Dovlecei Umpluți: Dovlecei Ripieni, și Ou Foo Tineri.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 425 grade F.
Înjumătățiți 4 din dovleceii mici pe lungime și scoateți semințele și carnea centrală moale cu o lingură pentru a produce un set de cochilii superficiale pentru a ține umplutura. Rezervați carnea centrală. Aranjați cojile mici într-un vas de copt.
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper, după gust. Se toacă carnea de dovlecel rezervată și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin rămas într-o tigaie la foc mediu-mare și sotati ciupercile, ceapa și usturoiul timp de 5 minute.
Se adaugă dovleceii și roșiile rezervate, se condimentează cu sare și piper, după gust și se încălzește timp de 1 minut, apoi se scoate de pe foc.
În timp ce legumele gătesc, prăjiți pâinea într-un prăjitor de pâine, apoi întindeți-o din belșug cu unt și rupeți-o în bucăți.
Adăugați pâinea într-un robot de bucătărie împreună cu pătrunjelul și tarhonul sau busuiocul și pulsați în firimituri de plante.
Îndoiți firimiturile de plante în legume împreună cu 1/2 cană parmezan și oul. Movilați dovlecelul umplut în cochilii și prăjiți timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor, presărați blaturile cu brânza rămasă și fierbeți timp de 2 până la 3 minute pentru a se rumeni.