Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba

Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba
Rețeta prăjită Butternut Squash, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 885 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați kimchi, sos gochujang, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Squash, Shiitake, Kale și tocană de Kimchi, Supă Miso de varză, dovleac și ciuperci, și Frittata de dovlecei, ciuperci, Kale și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cu dovlecelul cu ulei și gochugaru, așezați într-un singur strat pe o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 20-30 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați kale și sotati până se înmoaie, aproximativ 3-5 minute, și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
GochugaruGochugaru
KaleKale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu, se adaugă ciupercile shiitake, se sotează până se caramelizează ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.Gatiti taiteii soba conform indicatiilor.Asamblați bibimsoba, garnisiți cu semințe de susan prăjite, pudră de alge prăjite, ceapă verde după gust și sos gochujang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Soba NoodlesSoba Noodles
GochujangGochujang
Alge MarineAlge Marine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista