Dovlecei la grătar cu măsline, pătrunjel și lămâie

Dovleceii la grătar cu măsline, pătrunjel și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 0g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. 551 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Dovlecei la grătar cu măsline negre și mentă, și Paste de dovlecei Ricotta cu lămâie cu măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform peste grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de cel puțin 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Folosind o perie de patiserie, periați dovleceii cu ulei de măsline pe ambele părți și condimentați după gust cu sare și piper. Când grătarul este fierbinte, adăugați felii de dovlecei și gătiți, acoperite, până când dovleceii se rumenesc bine pe o parte, 4 până la 5 minute. Răsturnați feliile și gătiți, acoperite, până când dovlecelul este bine rumenit și fraged, 3 până la 4 minute.
Transferați dovleceii într-un platou de servire.
Strângeți sucul de lămâie și stropiți uleiul de măsline peste dovlecei.
Se presară măsline, pătrunjel și coajă de lămâie și se servește imediat.