Dovlecei de vară la grătar cu ceapă roșie
Squash de vară la grătar cu ceapă roșie ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 84 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, dovlecei de vară, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Dovlecei de vară la grătar cu ceapă roșie, Dovlecei de vară la cuptor și ceapă cu brânză de capră, și Halibut Cu Ceapa De Primavara Si Suc De Fructe De Vara Saut 4.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați uleiul, sarea condimentată și chimenul.
Adăugați ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Când grătarul este încălzit, cu lingura cu fante, puneți ceapa în coșul de grătar (grătar "wok"); rezervați amestecul de ulei în castron pentru a acoperi dovleceii.
Așezați coșul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii. Gatiti 10 minute, întorcând coșul ocazional.
Între timp, adăugați squash de vară la amestecul de ulei rezervat în castron; aruncați pentru a acoperi.
Așezați dovleceii în coș cu ceapă; gatiti 5-7 minute mai mult, întorcând coșul ocazional, până când legumele sunt fragede.