Dovleac ghinda umplut II
Stuffed Acorn Squash II este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 506 de calorii. Pentru 1,62 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 268 ar spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, usturoi, cârnați de porc măcinat și carne de vită. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56%. Încercați Fidea de curcan cu ghindă umplută cu gruyere topit: două moduri, Fidea de curcan cu ghindă umplută cu gruyere topit: două moduri și Dovlecei de ghindă umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Stropiți dovleceii cu sare și piper și stropiți ușor cu ulei de gătit.
Puneți într-o tavă de copt cu carnea în jos și acoperiți cu folie de plastic.
Puneți la microunde la foc mare timp de 10 până la 15 minute sau până când pulpa este fragedă la furculiță.
Între timp, gătiți carnea de vită și porc în 1 lingură de ulei la foc mediu-înalt până se rumenesc bine, amestecând des pentru a se fărâmița.
Scurgeți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, fierbeți ceapa și usturoiul până când ceapa devine translucidă.
Combinați carnea de vită și porc cu brânză și ceapă și turnați amestecul în jumătăți de dovleac.
Coaceți, descoperit, în cuptorul preîncălzit, timp de 15 până la 20 de minute, sau până când brânza se topește și dovleceii se rumenesc ușor. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.