Dovleac de ghindă prăjită cu vinetă de Chile
Squash ghindă prăjită cu vinaigrette Chile ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 276 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de ghindă prăjită cu vinetă de Chile-lime, Dovleac de ghindă cu vinaigretă de Chile-lime, și Vinaigretă balsamică pentru salată de dovlecei de ghindă prăjită.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 232°. înjumătățiți dovleceii pe lungime, apoi tăiați și aruncați capetele tulpinii. Scoateți semințele și tăiați dovleceii pe lungime în pene de 3/4 inci lățime. Aruncați dovleceii cu piper negru, 3/4 linguriță de sare și 2 linguri de ulei într-un castron, apoi aranjați, tăiați părțile în jos, în 2 tigăi mari de mică adâncime. Prăjiți dovleceii, schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până când dovleceii sunt fragede și partea inferioară a panelor este maro auriu, 25 până la 35 de minute.
În timp ce dovleceii se prăjesc, se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Transferați pasta într-un castron mic și amestecați sucul de lămâie, chile (după gust), coriandru și restul de 1/4 cană de ulei până se combină.
Transferați dovleceii, părțile rumenite în sus, într-un platou și stropiți cu vinetă.