Dovleac cu nucă de cocos și Curry
Reteta dovleac cu nucă de cocos și Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ceapa, curry, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac Nucă De Cocos Curry, Plăcintă Cu Dovleac Cu Nucă De Cocos, și Supă de dovleac cu nucă de cocos-curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie cu sos mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și dovleacul și gătiți aproximativ 2 minute la foc mediu-mic.
Adăugați laptele de cocos, chimenul, curry, sarea, piperul și ardeiul roșu zdrobit. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați nuca de cocos mărunțită, amestecați și gătiți încă 2 minute.