Dovleac Cremos De Nucă Cu Supă De Scorțișoară

Dovleac Cremos De Nucă Cu Supă De Scorțișoară
Dovlecelul cremos de nucă cu supă de scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 6. 290 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cuișoare măcinate, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Supă De Dovlecei Cu Scorțișoară De Mere, Supă Cremoasă De Dovleac, și Supă Cremoasă De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați dovlecelul, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai frecvent, până când dovlecelul începe să devină maro auriu, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
3
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
LegumeLegume
UntUnt
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
4
Adăugați scorțișoară, ghimbir, cuișoare și piper cayenne; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
5
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
6
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista