Dovleac Cheesecake

Dovleac Cheesecake
Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, biscuiți de miere graham, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cookie-uri cu ciocolată de dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Dovleac Cheesecake pâine prăjită franceză roll up - uri cu dovleac condiment scufundare sos #SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului în centrul și treimea inferioară a cuptorului. Umpleți o tigaie aproximativ pe jumătate plină cu apă și așezați-o pe raftul inferior. Acest lucru va crea un mediu umed pentru cheesecake și va ajuta la prevenirea crăpării. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți biscuiții graham și 1 lingură de zahăr granulat în vasul unui robot de bucătărie și macinați până la fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul și 2 linguri de apă și puls până la umezire. Apăsați în partea inferioară a tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, 10 până la 12 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați crema de brânză, zahărul brun, restul de 1/3 cană de zahăr granulat și sarea într-un bol mare. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până când este neted și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați iaurtul, ouăle și albușurile de ou, reduceți viteza mixerului la minim și continuați să bateți până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați dovleacul, făina, condimentul de plăcintă cu dovleac și vanilia. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți până când se combină. Amestecați cu o spatulă de câteva ori pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt încorporate și pentru a elibera orice bule de aer în aluat care ar putea provoca crăparea cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Turnați aluatul peste crustă și rapiți tigaia de blat de câteva ori pentru a aduce la suprafață orice bule de aer prinse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați cheesecake-ul pe suportul central din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți până când se fixează și centrul se mișcă ușor, 50 până la 60 de minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să stea la cuptor timp de 15 minute, apoi transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci. Rulați un cuțit subțire ascuțit între cheesecake și tigaie pentru a elibera părțile laterale. Se răcește complet, apoi se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Înainte de servire, scoateți cheesecake-ul din frigider și eliberați părțile laterale ale tigaiei. Lăsați cheesecake-ul să ajungă la temperatura camerei, 30 până la 60 de minute. Dacă partea superioară a tortului pare umedă, ștergeți cu un prosop de hârtie pentru a se usca. Praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pe porție: Calorii: 225; grăsime totală 9 grame; grăsimi saturate: 1 gram; proteine: 6 grame; carbohidrați totali: 30 grame; zahăr: 21 grame fibră: 2 grame; Colesterol: 34 miligrame; Sodiu: 154 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista