Distrus Indian cartofi cu leneș Raita

Distrus Indian cartofi cu leneș Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii indieni zdrobiți cu Raitan leneș. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi roșii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Raita Indiană (Amestec De Castraveți), Pui condimentat Indian cu Raita, și Carne de porc condimentată cu Raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Într-o tigaie mare, gătiți ulei de măsline, usturoi, ceapă, conopidă, garam masala, schinduf, turmeric, semințe de muștar, semințe de chimen, fulgi de ardei roșu și ghimbir proaspăt la foc mediu. Se amestecă până când condimentele sunt bine distribuite. Sare și piper după gust. Gatiti pana cand ceapa este translucida si conopida este aproape frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Garam MasalaGaram Masala
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați mazărea și gătiți încă cinci minute. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei de măsline dacă lucrurile încep să pară uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Adăugați legumele și cartofii într-un castron mare și amestecați până se combină bine. Amestec destul de energic, astfel încât cartofii să fie zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați ultima dată coriandrul tocat și sucul de lămâie și amestecați din nou. Sare și piper după gust și serviți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1
Combinați ingredientele și amestecați până se combină bine.
2
Serviți alături sau deasupra cartofilor și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate84
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista