Distracție Petrecere Prajiturele

Distracție Petrecere Prajiturele
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete în cutia de rețete, Cupcakes-urile distractive de petrecere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, bomboane: covrig tic Tac, glazură de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Gingerbread House Party: distracție de vacanță pentru copii, Cajun Shrimp Boil: faceți din orice zi o petrecere cu această cină distractivă, și Cherry Kissed Brownie Bites {Vacanță De Familie Distracție Blog Party} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
2
Se coace la 350 de minute pentru 18-24 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Nuanțați glazura cu colorant alimentar, dacă doriți. Înghețați cupcakes-urile și decorați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista