Dip fierbinte de spanac de sărbători

Ai nevoie de un aperitiv primar și fără gluten? Dip fierbinte cu spanac de sărbători ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 266 de calorii. Această rețetă servește 3. Pentru 2,01 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 4586 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de inimioare de anghinare, brânză parmezan, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Dip cu broccoli de sărbători fierbinte, Dip cu broccoli de sărbători fierbinte și Dip meu preferat cu spanac {Plus o loterie Pinterest de vacanță!}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați spanacul, ardeiul gras, usturoiul, anghinarea, smântâna și parmezanul. Asezonați cu sare și piper.
Amestecul va fi gros; adăugați smântână până la subțire pentru a înmuia consistența. Se pune într-o tavă de copt de 1 litru.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când devine spumoasă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.