Dip de roșii uscate și usturoi

Dip de roșii uscate și usturoi
Ai nevoie de un aperitiv ovo-vegetar fără gluten și lacto? Dip cu roșii uscate și usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 51 de calorii. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ardei, cremă de brânză tartinată philadelphia®, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Dip de roșii uscate și usturoi, Dip de roșii și usturoi uscate la soare și legume și usturoi prăjit, roșii uscate și fasole albă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
AMMESCA ingredientele pana se omogenizeaza bine.
2
SERVIȚI cu biscuiți NABISCO și legume proaspete tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista