Dip De Mere Cu Caramel Sărat

Dip De Mere Cu Caramel Sărat
Dip de mere caramel sărat este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 516 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 174 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, zahăr brun, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Caramel Sărat, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Plăcintă Cu Mere Cu Caramel Sărat.

Instrucțiuni

1
Adăugați cremă de brânză, smântână grea, zahăr brun deschis și vanilie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă ingredientele cu mixerul manual la viteză medie timp de 5 minute sau până când sunt ușoare și pufoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul, apa, siropul de porumb și 1/2 linguriță suc de lămâie la foc mediu până când începe să clocotească (aproximativ 4 până la 5 minute). Amestecați caramelul și continuați să gătiți, urmărind cu atenție, până devine maro auriu și apoi un chihlimbar deschis, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați cu grijă 3/4 de caramel în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Se toarnă caramelul rămas pe Silpat sau pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament unsă și se presară cu 1/4 linguriță sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Lasă caramelul să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Se toarnă acel 1/4 bit rămas de caramel pe suprafața acoperită cu pergament Silpat sau uns și se presară cu 1/4 linguriță sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9
Lăsați caramelul să se întărească în timp ce nu îl atingeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10
Bateți amestecul de caramel și cremă de brânză cu mixerul manual la viteză mică pentru a amesteca caramelul în crema de brânză. Pe măsură ce se răcește, bucățele mici de caramel se vor distribui prin scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
11
Transferați în vasul de scufundare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Îndepărtați caramelul întărit de pe Silpat sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
13
Așezați cioburile de caramel cu măiestrie deasupra scufundării - presărați cu 1/4 linguriță de sare de mare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Serviți imediat cu felii de mere aruncate cu suc de lămâie pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista