Dip De Mere Cu Caramel Sărat
Dip de mere caramel sărat este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 516 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 174 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, zahăr brun, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Caramel Sărat, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Plăcintă Cu Mere Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Adăugați cremă de brânză, smântână grea, zahăr brun deschis și vanilie într-un castron mare.
Se amestecă ingredientele cu mixerul manual la viteză medie timp de 5 minute sau până când sunt ușoare și pufoase.
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul, apa, siropul de porumb și 1/2 linguriță suc de lămâie la foc mediu până când începe să clocotească (aproximativ 4 până la 5 minute). Amestecați caramelul și continuați să gătiți, urmărind cu atenție, până devine maro auriu și apoi un chihlimbar deschis, încă 2 până la 3 minute.
Adăugați cu grijă 3/4 de caramel în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă caramelul rămas pe Silpat sau pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament unsă și se presară cu 1/4 linguriță sare de mare.
Lasă caramelul să se întărească.
Se toarnă acel 1/4 bit rămas de caramel pe suprafața acoperită cu pergament Silpat sau uns și se presară cu 1/4 linguriță sare de mare.
Lăsați caramelul să se întărească în timp ce nu îl atingeți.
Bateți amestecul de caramel și cremă de brânză cu mixerul manual la viteză mică pentru a amesteca caramelul în crema de brânză. Pe măsură ce se răcește, bucățele mici de caramel se vor distribui prin scufundare.
Transferați în vasul de scufundare.
Îndepărtați caramelul întărit de pe Silpat sau hârtie pergament.
Așezați cioburile de caramel cu măiestrie deasupra scufundării - presărați cu 1/4 linguriță de sare de mare rămasă.
Serviți imediat cu felii de mere aruncate cu suc de lămâie pentru a preveni rumenirea.