Dip de macrou afumat
Dip macrou afumat este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de macrou, smântână acrită, selecție de legume crocante și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ruladă De Macrou Afumat, Macrou Afumat, Varză Și Cartofi Noi, și Macrou afumat pate platou.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, amestecați macroul afumat, smântâna acrită și ceapa de primăvară împreună pentru a face o baie texturată, apoi amestecați hreanul. Puneți lingura într-un castron de servire și serviți cu bețișoare de legume crude pentru scufundare. Poate fi răcit până la 3 zile.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier
Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegerile mele de top pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.