Dip De Fructe De Căpșuni

Dip De Fructe De Căpșuni
Dip de fructe de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Margarita Dip De Fructe, Mai Sănătos Ciocolată Fructe Dip, și Dip De Fructe De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
În blender sau robot de bucătărie, acoperiți și amestecați căpșunile până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în castron mediu. Se amestecă fructele tartinabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Capac; la frigider aproximativ 1 oră sau până la răcire.
4
Se servește cu fructe proaspete tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista