Dip De Fructe De Căpșuni
Dip de fructe de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Margarita Dip De Fructe, Mai Sănătos Ciocolată Fructe Dip, și Dip De Fructe De Căpșuni.
Instrucțiuni
În blender sau robot de bucătărie, acoperiți și amestecați căpșunile până se omogenizează.
Se toarnă în castron mediu. Se amestecă fructele tartinabile.
Capac; la frigider aproximativ 1 oră sau până la răcire.
Se servește cu fructe proaspete tăiate.