Dip De Fructe Caramel

Dip De Fructe Caramel
Caramelul de fructe de Caramel necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,3 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 149 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de topping de înghețată caramel, scorțișoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip De Fructe Caramel, Dip De Fructe Caramel, și Caramel Mere Fructe Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în topping de caramel, miere și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți cu fructe. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista