Dip De Fasole De Usturoi Prăjită

Prăjirea fasolei de usturoi prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 165 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 49 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Fasole albă și usturoi prăjit, Usturoi Prăjit-Baie De Fasole Albă, și Usturoi Prăjit Dip De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Lăsând cuișoarele intacte, îndepărtați pielea exterioară din usturoi. Înfășurați capetele în folie de aluminiu cu 2 linguri de ulei de măsline, rozmarin, sare și piper.
Coaceți usturoiul aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când pielea este ușor îndepărtată.
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa dulce cu restul de 2 linguri de ulei de măsline până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Îndepărtați cățelele de usturoi de pe piele și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie cu ceapa dulce, fasolea bleumarin, chimenul și smântâna fără grăsimi. Sare și piper după gust. Amestecați la consistența dorită. Se dă la frigider până la servire.
Se servește la temperatura camerei.