Dip de ceapă caramelizată cu chipsuri de pita coriandru-usturoi
Dip caramelizat-ceapa cu coriandru-usturoi Pita chipsuri este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 283 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pâine pita, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dip de ceapă caramelizată cu chipsuri de pita coriandru-usturoi, Dip de ceapă caramelizată servit cu chipsuri de Pita, și Hummus Cilantro Cu Pita Crocantă Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și saut-ul până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când ceapa se rumeneste adânc și începe să se crocant ușor, amestecând des, aproximativ 40 de minute.
Adăugați garam masala; se amestecă 1 minut.
Se transferă într-un castron mic și se răcește complet.
Se amestecă în CR. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.
Tăiați mărunt suficiente frunze de coriandru pentru a măsura 2 linguri. Tăiați suficiente tulpini de coriandru pentru a măsura 3 linguri.
Combinați uleiul și usturoiul într-o cratiță mică grea; gatiti la foc mediu pana cand uleiul incepe sa baloneze in jurul usturoiului, aproximativ 5 minute.
Adăugați tulpini de coriandru tocate.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 10 minute. Se strecoară uleiul într-un castron mic; aruncați solidele în strecurătoare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați fiecare pâine pita rotundă orizontal în jumătate.
Tăiați fiecare rundă în 6 pene.
Așezați pene de pita pe 2 foi de copt cu margini; stropiți cu ulei de coriandru-usturoi și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați pene de pita într-un singur strat; coaceți 5 minute.
Presărați frunze de coriandru tocate și coaceți până când panele de pita sunt crocante și aurii, cu aproximativ 5 minute mai mult. Mișto. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Presărați baie cu arpagic; așezați pe platou. Înconjurați cu chipsuri de pita.