Dip de anghinare și mentă

Dip de anghinare și mentă
Anghinare & menta dip este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, frunze de mentă, sare de mare maldon și suc de lămâie. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Anghinare la grătar cu Dip de anghinare-mentă, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Dip de anghinare - această baie acidulată este greu de învins, dar este ușor de făcut.

Instrucțiuni

1
Cu până la o zi înainte, blitz anghinarea și uleiul lor cu menta într-un robot de bucătărie până când sunt destul de netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați crme frache, sezon, apoi puls scurt.
3
Adăugați suc de lămâie. Sfat într-un castron mic, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pentru a servi, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Rupeți Pitta în bucăți aspre și întindeți-le pe câteva foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Stropiți cu ulei și împrăștiați peste puțină sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Coaceți timp de 7-10 minute până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Puneți vasul de baie pe un platou mare; adăugați pană de lămâie și mentă. Înconjurați cu piese pitta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista