Dip de anghinare și mentă
Anghinare & menta dip este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 230 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, frunze de mentă, sare de mare maldon și suc de lămâie. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Anghinare la grătar cu Dip de anghinare-mentă, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Dip de anghinare - această baie acidulată este greu de învins, dar este ușor de făcut.
Instrucțiuni
Cu până la o zi înainte, blitz anghinarea și uleiul lor cu menta într-un robot de bucătărie până când sunt destul de netede.
Adăugați crme frache, sezon, apoi puls scurt.
Adăugați suc de lămâie. Sfat într-un castron mic, acoperiți și răciți.
Pentru a servi, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Rupeți Pitta în bucăți aspre și întindeți-le pe câteva foi de copt.
Stropiți cu ulei și împrăștiați peste puțină sare de mare.
Coaceți timp de 7-10 minute până când sunt crocante.
Puneți vasul de baie pe un platou mare; adăugați pană de lămâie și mentă. Înconjurați cu piese pitta.